Bancuri.ucoz.com 

Recomanda site-ul
Va Recomandam
Meniul Site-ului
Recomandari
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2011 » Mai » 24 » Jurnalul unui bancher I

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
0:05 AM
Jurnalul unui bancher I
*M-am trezit pe la 11. Plouă si am impresia ca sunt trist. Ca să-mi revin, am mărit două comisioane jignitor de mici si am mai inventat unul nou. Initial am vrut să-i spun „comision la comisionul de informare ghiseu banca”, dar nevastă-mea m-a oprit. Asa că pană la urmă a trebuit să-l numesc „comision cutremur China si alte evenimente neplacute pentru omenire”.

*Mă sună un jurnalist, că ce părere am eu despre piata creditelor ipotecare. Căcat. A trebuit să îi spun să revină în 10 minute că sunt într-o sedintă, ca să am timp să caut pe Google. M-am si speriat cand am citit. In SUA, băncile par să aibă adevărate probleme!!!!

*Am pierdut ieri pariul cu Radu.Cine dracu s-ar fi gandit că cinci doze de bere goale cantăresc mai mult decat două PET-uri de Cola, tot goale? Acum, trebuie să-mi tin promisiunea si să anulez propotiile la depozitul cu dobandă de 11 %. Nu contează, dă-i naibii de prosti. Unde mi-oi fi pus ciorapii?

*Azi n-am chef de lucru. Vreau sa-mi reamenajez biroul. Am scos terenul de minigolf si vreau să-mi pun un mini-ocean, pe care să mă plimb cu mini-iahtul. Un sef de sucursală m-a sunat că are probleme cu maturitătile la depozite. L-am băgat in pizda mă-sii.

*Mare scandal, azi pe la pranz. Sacul cu euro a dispărut de sub birou, iar tampitii de subalterni voiau să cheme Politia. Le-am explicat că în cel mult 16 ore recuperăm pierderea, majorand dobanda cu 0,2 la sută. Pană la urmă, nici n-a mai fost nevoie. Amărata aia de maseuză îl confundase cu geanta ei si l-a luat din greseală. Am recuperat si cea mai mare parte a banilor, odată cu sacul.

*Am primit formularele de stress test de la BNR. Dom’ne, pe vremea cand eram si eu acolo, întrebările erau mai simple, să poată răspunde orice bancher. De pildă , te întrebau ”Considerati că dacă s-ar mări împovărător dobanda de politică monetară, pe piată ar putea apărea probleme cu rambursarea creditelor?”. Si aveai variantele „desigur”, „cred foarte mult în asta” si „bineînteles, esti tampit?” Acum te pune să alegi între variante contradictorii. De pildă, la „influenta cresterii cu 1% a ratei dobanzii de politică monetară asupra serviciului datoriei”, ai vreo 5 variante. Am aruncat hartiile la cos. Dă-i dracu de contopisti.

*CEO-ul din străinătate mă întreabă ce profit vreau anul ăsta. Băi, prost e! I-am spus că nu contează ce profit vreau eu, să-mi spună ce profit vrea el! Cat vrea, atata îi aduc!

*Mă cheamă Soviani la Money Channel. Dacă mă duc, va trebui să răspun la tot felul de întrebări. I-am spus secretarei să-mi facă niste răspunsuri prestabilite pe care să le învat pe de rost. De pildă „Domnule Soviani, cu tot respectul, situatia pe care o mentionati poate fi privită si din alt unghi, din care perspectiva nu e întotdeauna optimistă”. După care trebuie să zambesc cu subînteles.

*Cat dracu e inflatia? Dobanzile băncii mele trebuie s-o acopere. Dacă inflatia e 8 %, dobanzile la mine trebuie să fie minim 10 %. Dar nu mai bine leg eu dobanzile de deficitul de cont, că măcar ăla e 14 %? De discutat în comitetul de directie.

*Cică doi clienti au ajuns din vina băncii mele, în Biroul de Credit. Am tras o gură de whiskey si am vrut să-i sun să le fut muma-n cur. Si ce dacă au ajuns? Mai gresim si noi, că oameni suntem. Ca să se învete minte să reclame, le măresc comisioanele! Uite-asa, să văd ce-o să-mi facă! Nesimtitii...
Autor: Dan Popa

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
Recomanda acest banc prietenilor Categorie: Jurnalul unui bancher | Adaugat de: goodfood | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]
Categorii
Bancuri cu adolescente
Bancuri cu albanezi
Bancuri cu Alinuta
Bancuri cu animale
Bancuri cu ardeleni
Bancuri cu avocati
Bancuri cu babe
Bancuri cu badea Gheorghe
Bancuri cu betivi
Bancuri cu blonde
Bancuri cu Bula
Bancuri cu calculatoare
Bancuri cu canibali
Bancuri cu ciobani
Bancuri cu diferente
Bancuri cu dinamovisti
Bancuri cu doctori
Bancuri cu evrei
Bancuri cu homosexuali
Bancuri cu ingineri
Bancuri cu Ion si Gheorghe
Bancuri cu Ion si Maria
Bancuri cu judecatori
Bancuri cu leprosi
Bancuri cu marinari
Bancuri cu moldoveni
Bancuri cu mosnegi
Bancuri cu muzicieni
Bancuri cu nebuni
Bancuri cu olteni
Bancuri cu pescari
Bancuri cu politisti
Bancuri cu preoti
Bancuri cu Radio Erevan
Bancuri cu rusi
Bancuri cu scotieni
Bancuri cu Scufita Rosie
Bancuri cu Sir si John
Bancuri cu soacre
Bancuri cu somalezi
Bancuri cu stelisti
Bancuri cu studenti
Bancuri cu tarani
Bancuri cu tigani
Bancuri cu unguri
Bancuri cu vanatori
Bancuri deocheate
Bancuri despre barbati
Bancuri despre femei
Bancuri despre casatorie
Bancuri diverse
Bancuri in desert
Bancuri la farmacie
Bancuri politice
Bancuri romanesti
Bancuri scarboase
Bancuri seci
Culmi
Ghicitori
Jokes
Jurnalul unui bancher
Legile lui Murphy
Maxime
Perle
Stiati ca....
Sex
Umor negru
Fraza zilei
Ilustrate
Calendar
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Cautare

Copyright MyCorp © 2024
Găzduire site gratuită — uCoz