Bancuri.ucoz.com 

Recomanda site-ul
Va Recomandam
Meniul Site-ului
Recomandari
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2011 » Mai » 24 » Jurnalul unui bancher II

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
0:04 AM
Jurnalul unui bancher II


*Ora 11. Incepe comitetul de directie. Am anuntat că azi îl voi tine singur, în birou. Nu mai am chef să-i văd pe functionărasii ăia care fac pe ei cand aud de un nenorocit de miliard de euro.
*Ora 11,15. Mi-a venit o idee. După modelul Guvernatorului, institui în bancă, începand de maine, sistemul rezervelor minime obligatorii, aplicate salariilor personalului. La fiecare 100 de lei, le iau ca rezervă 30 %. M-am săturat să-mi iau fructe din banii mei.
*Ora 11,20. Am terminat sedinta de Comitet de Directie. Am decis să introduc Creditul pentru Nimic. Poti lua banii, numai dacă nu faci nimic cu ei. Ai dreptul să îi tii la mine în bancă si să-mi plătesti dobandă la ei. Cred că voi revolutiona lumea bancară. P.S. Să nu uit să-mi înregistrez ideea.
*Ora 11,22. Să chem pe cineva să ia colectia Hustler de pe birou. Trebuie să vină cineva de la Supraveghere.
*Ora 11,23. Mai bine nu. Dacă îi place?
*Ora 12,00 Iar a crescut Euro în fata RON. Băiatul de la Trezorerie era chiar speriat. Că deprecierea activelor, că nu stiu ce...I-am spus să stea linistit. După ce vom renunta la leu, nici naibii nu va mai fi interesat de cat creste euro în fata unei monede pe care n’o vom mai folosi oricum. ..Astea sunt fitze ieftine ale euro’ului..
*Ora 12,15. M-a sunat băiatul, manca’l’ar tata...Nu mai avea bani să iasă si el la o cofetărie în Maldive, ca orice tanăr de varsta lui. I-am spus să treacă pe la mine si l-am rugat pe casier să-i pregătească un pachetel cu 3-4 milioane de euro. Oricum, banca asta lui i-o lasă tata, nu fuge el cu măruntisul ăsta. Să-i nu uit să-i atrag atentia la cum se va distra în Maldive. Are totusi, doar 9 anisori.
*Ora 13,00. Pauză de masă. Unul dintre clienti sustinea sus si tare să-i încheie functionarul viramentul, să nu întrerupă operatiunea taman la jumătate, pe motiv de pauză. A trebuit să chem bodyguardul să-l dau afară. Nesimtitul. I-am blocat si conturile si am trimis o adresă la Biroul de Credit că nu mi-a restituit în viata lui nicio rată din creditul luat. Să-l văd acum dacă mai are chef de tampenii!
*Ora 13,15. Tot pauză de masă. Mă gandesc să-mi comand ceva special. Am găsit pe Internet o salată de melci de Bourgogne, care se mănancă cruzi. Cred că o să mi-o comand. În fond, dacă nu-mi plac, fac concurs cu ei.
*Ora 14,00. Tot pauză de masă. A venit pe intranet o circulară în care suntem atentionati la expunerea la risc. Foarte ciudat. Nu se spune nicăieri care risc!!! Poate trebuie să deducem noi, dar nu ni se sugerează nici un indiciu în text. Dacă e totusi, o glumă? N-o să răspund.
*Ora 15,00. Tot pauză de masă. Mi-a mai venit o idee. La fiecare întrebare idioată pusă de clienti, să li se perceapă ghertoilor cate 50 ron. Asta ca să nu-i taxez prea mult. Vrea careva să afle ce comisioane va plăti la rată, pe langă alea afisate? Nicio problemă! 50 lei si îi spunem. Vrea omul să afle de ce figurează în Biroul de Credit amboulea? Alti 50 de lei! La 10 întrebări din astea de neam prost, poate primi o reducere de unu la sută! Ca să nu se zică că suntem nesimtiti.
*Ora 16,00. S-a terminat pauza de masă. Urmează pauza de scaun.
*Ora 17,00. E tarziu si nu cred că mai am chef de muncă. Nu plec însă pană cand nu rezolv problema sefiei la directie credite retail. Am patru candidati, toti oameni dintr-o bucată. Partea proastă e că plicurile pe care mi le-au înghesuit în buzunare, contin valute diferite. Acuma trebuie să stau eu ca tampitul să fac conversii valutare, să văd care e mai profesionist dintre toti. Cel mai tare m-a enervat însă altceva. După o oră de chin, reusisem să transform toate plicurile. Numai că acum candidatul A avea banii transformati din franci în euro, B din euro în franci, C din lei în euro si D, din lei în franci. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă si am luat-o de la capăt.
*Ora 22,00. Ma maibii să-i ia de candidati. Sunt tot în acelasi punct ca acum 6 ore. Trebuie să fac ceva.
*Ora 23. Fiul meu a ajuns cu bine, dar m-a rugat să îi mai dau niste bani, că sunt foarte scumpe napolitanele acolo. I-am mai trimis urgent 6 milioane de euro, ca să nu sufere de foame băiatul. (PS.De mărit iar măcar o parte din cele 53 de comisioane, să recuperăm banii)

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
Recomanda acest banc prietenilor Categorie: Jurnalul unui bancher | Adaugat de: goodfood | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]
Categorii
Bancuri cu adolescente
Bancuri cu albanezi
Bancuri cu Alinuta
Bancuri cu animale
Bancuri cu ardeleni
Bancuri cu avocati
Bancuri cu babe
Bancuri cu badea Gheorghe
Bancuri cu betivi
Bancuri cu blonde
Bancuri cu Bula
Bancuri cu calculatoare
Bancuri cu canibali
Bancuri cu ciobani
Bancuri cu diferente
Bancuri cu dinamovisti
Bancuri cu doctori
Bancuri cu evrei
Bancuri cu homosexuali
Bancuri cu ingineri
Bancuri cu Ion si Gheorghe
Bancuri cu Ion si Maria
Bancuri cu judecatori
Bancuri cu leprosi
Bancuri cu marinari
Bancuri cu moldoveni
Bancuri cu mosnegi
Bancuri cu muzicieni
Bancuri cu nebuni
Bancuri cu olteni
Bancuri cu pescari
Bancuri cu politisti
Bancuri cu preoti
Bancuri cu Radio Erevan
Bancuri cu rusi
Bancuri cu scotieni
Bancuri cu Scufita Rosie
Bancuri cu Sir si John
Bancuri cu soacre
Bancuri cu somalezi
Bancuri cu stelisti
Bancuri cu studenti
Bancuri cu tarani
Bancuri cu tigani
Bancuri cu unguri
Bancuri cu vanatori
Bancuri deocheate
Bancuri despre barbati
Bancuri despre femei
Bancuri despre casatorie
Bancuri diverse
Bancuri in desert
Bancuri la farmacie
Bancuri politice
Bancuri romanesti
Bancuri scarboase
Bancuri seci
Culmi
Ghicitori
Jokes
Jurnalul unui bancher
Legile lui Murphy
Maxime
Perle
Stiati ca....
Sex
Umor negru
Fraza zilei
Ilustrate
Calendar
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Cautare

Copyright MyCorp © 2024
Găzduire site gratuită — uCoz