Bancuri.ucoz.com 

Recomanda site-ul
Va Recomandam
Meniul Site-ului
Recomandari
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2011 » Mai » 24 » Jurnalul unui bancher IV

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
0:00 AM
Jurnalul unui bancher IV


*Maine cred ca pornesc o promotie, ca am nevoie si eu de bani de concediu. Dupa creditul cu dobanda zero, ar urma firesc "Creditul la care banca iti plateste si ratele”. Si pun o steluta mica undeva jos. Da-i dreaq de prosti , pariez ca iar o sa se arunce ca mustele la el. Dupa ce agat cateva sute de mii, le spun si ce scrie in dreptul stelutei. "Creditul la care banca iti plateste si ratele. Numai daca directorul se imbolnaveste de Alzheimer si il calca opt trenuri si cinci autobuze”
*Seful din strainatate m`a sunat ieri la pranz ca ar trebui sa infiintam o firma de leasing. I`am spus ca avem una, cu denumirea bancii deja pusa, doar ca actionar sunt eu cu nevasta`mea si i`am propus sa o cumpere. Cred ca nu i`a convenit ceva, ca a inceput sa urle. Cand i`am spus ce profit ii scot anul asta cu banca, s`a potolit si a inceput sa rada. Ceea ce nu stie e ca daca ii vand srl`ul meu de leasing, se duce dreaq tot profitul bancii lui de rahat.
*Anul asta trebuie sa ne extindem cu inca 100 de unitati. Daca la fiecare 3 unitati imi iese de-o casa, la 100 de unitati inseamna ca o sa am inca vreo 30 de case. (De notat: sa mai fac rapid cativa copii, ca sa am cui sa le las!!!). (De notat in plus: sa nu`mi mai puna la piscine mozaic din ala tampit cu fructe ca sa imi ranesc iar mainile incercand sa le mananc!!!)
*Aseara m`am enervat rau de tot. Fiica`mea, care e casiera la noi de numai doi ani, incepuse sa planga. Voia un tampit sa schimbe 100 de euro si se enervase ca de ce dureaza 5 ore operatiunea. Pai cat ar vrea sa dureze, un ceas? Lucram cu bani, totusi, nu cu inghetata. A trebuit sa cobor personal la tampitul ala si sa`l scot din sediu in suture si palme. L`am bagat si in Biroul de Credit. Numai asa, sa se invete minte
*Sindicatul salariatilor mi-a trimis o hartie sa le maresc salariile cu 5 %. Ca inflatia, ca scumpiri, ca alte alea…Sanchi! M-am enervat si pe la 11 le-am taiat apa plata. Pe la 12 le-am taiat pauza de pranz si daca nu veneau sa-si ceara iertare in genunchi, le taiam si concediile. `R`ar ai naibii de imbuibati…Nici un salariu decent de 700 de lei nu le mai ajunge…
*Cei doi baieti de la Trezorerie mi-au adus saptamana trecuta un profit de 30 de milioane de euro. Tampitul de sef al lor, ca cica sa-i premiez. Bai tataaaa… pai daca ajungem sa premiem toate maruntisurile, dam naibii faliment!!! Pana la urma, a trebuit sa cedez. Le-am dat cate un premiu de un million de euro, din care le-am luat 98 la suta, pentru ca meritul e de fapt al meu. Cine i-a agajat, la urma urmei? Ca doar s`au pus amboulea la birourile alea…
*Tampita de secretara mi-a varsat apa plata adusa tocmai din Noua Zeelanda, pe birou. A trebuit sa redecorez intreaga incapere, ca sa-mi revin. Plus masina noua, in care sa nu ma urmareasca cosmarul apei rasturnate pe masa.
*Ieri am avut un control din Centrala. Ca cica firma de brokeraj facuta de mine si de nevasta`mea pe spatele bancii nu e tocmai legala. Ca s`o fac legala mi`au trebuit 2 milioane de euro, o excursie de doua personae in Caraibe si sa`l iau actionar pe fiul aluia de`a venit sa ma controleze. Am acceptat scarbit. Dom`ne, parca nici omenia nu mai e ce`a fost...
*Azi dimineata mi-am angajat ca director adjunct o tanara extreme de talentata. Nu are studii, e drept, dar sta sub biroul meu cate o ora intr`o pozitie in care celelalte nu rezistau nici doua secunde. (De notat: sa`mi incropesc un mini Consiliu de Administratie cu femei din astea, talentate!!!)
*Bai tata ce spaima am tras azi. A venit unul din directorasi sa imi spuna ca romanii nu isi mai fac depozite. Cum dracu sa nu`si faca, ca e plina soseaua Bucuresti-Ploiesti numai de depozite!!!. Ala ca se referea la depozite bancare si ca daca nu atragem bani, de unde mai dam naibii credite? I`am explicat ca nu`i treaba lui de unde dam noi credite si l`am scos afara din birou. Pana la urma nu ne obliga nimeni sa traim din credite. Taxam tot ce misca in banca. Vrea un bou sa afle cati bani mai are in cont? "Aveati 3 milioane de lei, dar tocmai ati ramas fara ei. Comisionul de raspuns la intrebare v`a anulat suma!”. Ce credite iti mai trebuie?
*Dom`ne, s`a intors lumea cu susul in jos. Vine un nenorocit de director de sucursala ca daca i`am primit Memo`ul. Habar n`aveam ce`I ala asa ca l`am intrebat cat consuma si daca are aer conditionat. Ala mi`a zis ca Memo e ca un fel de cerere, ceea ce m`a enervat foaaaarte tare. Unde am ajuns? Vii la mine numai cand vrei ceva? Pai inainte ca sa ceri ceva, nu trebuie sa si dai? I`m refuzat Memo`ul, sa se invete minte!
*Unul de la supraveghere ma suna ca de ce avem 18 la suta credite neperformante. I`am spus ca depinde din ce unghi de vedere privesti si ca totusi, 82 la suta dintre credite sunt asa de performante incat acopera si rata neperformantelor. Ca sa`l multumesc, a trebuit sa ii promit ca reduc indicatorul ala de neperformante. Oricum, daca ar sti ca de fapt ala e de 30 la suta, cred ca ar muri. De retinut: data viitoare sa maschez mai bine neperformantele.
*Cat ma costa sa ma fac emo? Am auzit ca anul asta se poarta!
*Ieri in timp ce`mi luam pranzul iar angjatii de la Creditele din Retail dansau o hora sarbeasca in fata biroului meu, o cretina s`a impiedicat. A trebuit s`o dau afara si sa`mi comand alta mancare. Cum dracului sa lucrezi in conditii de astea?

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
Recomanda acest banc prietenilor Categorie: Jurnalul unui bancher | Adaugat de: goodfood | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]
Categorii
Bancuri cu adolescente
Bancuri cu albanezi
Bancuri cu Alinuta
Bancuri cu animale
Bancuri cu ardeleni
Bancuri cu avocati
Bancuri cu babe
Bancuri cu badea Gheorghe
Bancuri cu betivi
Bancuri cu blonde
Bancuri cu Bula
Bancuri cu calculatoare
Bancuri cu canibali
Bancuri cu ciobani
Bancuri cu diferente
Bancuri cu dinamovisti
Bancuri cu doctori
Bancuri cu evrei
Bancuri cu homosexuali
Bancuri cu ingineri
Bancuri cu Ion si Gheorghe
Bancuri cu Ion si Maria
Bancuri cu judecatori
Bancuri cu leprosi
Bancuri cu marinari
Bancuri cu moldoveni
Bancuri cu mosnegi
Bancuri cu muzicieni
Bancuri cu nebuni
Bancuri cu olteni
Bancuri cu pescari
Bancuri cu politisti
Bancuri cu preoti
Bancuri cu Radio Erevan
Bancuri cu rusi
Bancuri cu scotieni
Bancuri cu Scufita Rosie
Bancuri cu Sir si John
Bancuri cu soacre
Bancuri cu somalezi
Bancuri cu stelisti
Bancuri cu studenti
Bancuri cu tarani
Bancuri cu tigani
Bancuri cu unguri
Bancuri cu vanatori
Bancuri deocheate
Bancuri despre barbati
Bancuri despre femei
Bancuri despre casatorie
Bancuri diverse
Bancuri in desert
Bancuri la farmacie
Bancuri politice
Bancuri romanesti
Bancuri scarboase
Bancuri seci
Culmi
Ghicitori
Jokes
Jurnalul unui bancher
Legile lui Murphy
Maxime
Perle
Stiati ca....
Sex
Umor negru
Fraza zilei
Ilustrate
Calendar
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Cautare

Copyright MyCorp © 2024
Găzduire site gratuită — uCoz