Bancuri.ucoz.com 

Recomanda site-ul
Va Recomandam
Meniul Site-ului
Recomandari
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2011 » Mai » 23 » Jurnalul unui bancher v

Yahoo Messenger Recomanda banc pe Yahoo Messenger
11:57 PM
Jurnalul unui bancher v
Jurnalul unui bancher V


*Săptămâna trecută am fost la întâlnirea de 30 de ani. Tin minte ca ieri festivitatea de absolvire. Îmbrăcati frumos in costumul din dotare, Postelnicu (el era pe atunci seful Securitătii) ne-a felicitat si ne-a urat sugcese. Da’ ce-ti face viata... Mă uit în jur azi. Din promotia mea, doar 12 au ajuns sefi de bănci. Unii au falimentat la ordin băncile, si-au îndeplinit misiunea si au plecat. Restul s-au pierdut pe drum sau au devenit ministri. De notat: la pensie, să ne facem o bancă numai a noastră, să nu mai stăm angajati la venetici!!!!
*Ora 11. Memo de la departamentul de contabilitate, că e nevoie de o masină pentru numărat bani în sucursală. Băi frate, da’ văd că nu se potolesc. Păi ce dacă nu au masini de numărat bani? Strămosii lor aveau? Aveau pe dracu să-i ia de nesătui si de sărăntoci. Am luat doi colaboratori romi care asta fac toată ziua. Unul numără banii bancnotă cu bancnotă iar celălalt imită sunetul masinii de numărat. Am iesit mai ieftin.
*Ora 12,05. Am o idee fantastică. Trebuie s-o scriu aici, însă cumva în soaptă, să nu mă mai audă careva tâmpit. Dacă pretul benzinei creste, de ce să nu investim noi în petrol? Cumpărăm frumos câteva mii de canistre, le umplem si asteptăm. P’ormă, când ne convine, ne ducem si le vindem. De comunicat asta cretinilor de la Trezorerie, care toată ziua se joacă pe curs, pentru măruntis!!!!
*Ora 12, 07. Altă idee fantastică!!! Creditul vrac pentru săraci!!! De ce să mă încurc cu bani, când toată lumea stie cât se devalorizează. Dau frate, creditul direct în produse. Îti dau 5 ouă, îmi aduci înapoi 8! Îti dau o masină mică, îmi dai peste 5 ani un TIR! De trimis ălora de la Corporate o circulară pe tema asta!!!
*Ora 12,10. Ne trebuie niste bancomate. I-am sunat pe colegii de la alte bănci să văd dacă nu au ei de vânzare. Mi-au închis telefonul în nas. Niste tâmpiti. Până la urmă am rezolvat cu Sile, care mi-a promis că-mi aduce cu oamenii lui câte bancomate vreau. Trebuie să îi spun pe ale cărei bănci le prefer.
*Cred că mă plictisesc. I-am pus pe cei de la Credite Persoane Fizice să-mi cânte piesa aia a lui Vijelie cu „Dacă n-ai dusmani, n-ai valoare”, după care, ca să le arăt cine-i seful, i-am obligat la Simfonia a noua a lui Bentowen sau cum dreaq ii zice. Unul din front-office (care făcea pe vioara întâi) a falsat, asa că l-am zburat din bancă. Mâine îi pun să joace „Nasul”.
*Ora 14. L-am rugat pe ăla de la Casierie să-mi pună sendvisul în seif, că sunt trist si nu am chef acum să mănânc. Obraznicul ăla, că cică seiful e plin, că nu prea e loc si că oricum, nu prea are voie să pună acolo snitele. Mamăăăăă, când i-am ars una peste ochiul ăla tâmpit, a scos toti banii din seif în trei secunde si mi-a pus pachetelul în locul lor.
*Ora 14,20. Unul din directorasii mei care a fost la un seminar international, vine cu o tâmpenie...că cică să organizăm un departament de Customer Relationship Management. Când mi-a spus ce căcat e aia, am înlemnit. Cică să ne purtăm bine cu clientii, ca să-i fidelizăm... Păi clientul ăla de care vorbeste el e datornicul meu din secunda în care i-am dat credit. Păi cum să mă port bine cu datornicul meu? Am innebunit la cap? Datornicii trebuie amenintati, nu să le vorbesti frumos, tu’le muma’n cur de sărăntoci.
*Ora 15,05. Trebuie să crestem pe segmentul cardurilor. Asa că am dat ordin ca familia fiecărui angajat să îsi mai ia urgent câte 3 carduri de căciulă, că altfel îi ia mama naibii. Când am avut probleme cu volumul depozitelor, aceeasi măsură a avut succes.
*Dom’ne, am trăit s-o văd si pe asta: BNR a făcut profit! Când le-am zis acum doi ani să nu fie tâmpiti, că în mâna lor e cursul valutar, s-au codit. Acuma cred că mi-au ascultat sfaturile, că prea au... Mânca’v’as, două zile puneti-mă pe mine la Trezoreria BNR si să vedeti ce de bănet vă scot. Cumpăr euro la 3,64, mut cursul la 5,6 apoi vând si readuc cursul la loc. Cât poa’ să-mi ia o operatie de asta?
*Mi-am comandat cosul cu fructe, da’ le-am zis să nu.mi mai pună merele de Tanzania pe dreapta. Aaaa, si să nu uit. Trebuie să concediez blondele alea două de-mi dansează goale în timp ce iau masa. Ieri, în timp ce mâncam, salivau.
*Nu mă mai înteleg cu expatul ăla de l’am pus sef la Trezorerie. Ieri, când mi-a cerut permisiunea să plece acasă seara la 23, ca să nu-mi mai răcesc gura cu el, i-am scris pe o coală de hârtie „P....ula”. Cine dracu stia că moneda din Botswana chiar asa se cheamă_ Acum, boul ăla a plasat toti banii băncii în p...uli sau ..ule, cum dreaq o fi pluralul. Nu stiam de ce dracu îmi face el cu ochiul după ce citise ce i’am scris pe foaia aia...
*Fiică-mea si-a făcut un prieten la asociatia de Handicapati neuro. Pare ok băiatul, doar că nu vorbeste si stă slab cu auzul. Ca să demonstrez că sunt european si că nu am nimic cu ăstia cu dizabilităti, l-am adus în bancă si l-am făcut director Operatiuni Valutare. Din cauza asta, 18 oameni si-au dat demisia din bancă. Ce’nseamnă să nu stii ce’i aia tolerantă fată de persoane cu handicap...
Recomanda acest banc prietenilor Categorie: Jurnalul unui bancher | Adaugat de: goodfood | Tags: Jurnalul unui bancher IV | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]
Categorii
Bancuri cu adolescente
Bancuri cu albanezi
Bancuri cu Alinuta
Bancuri cu animale
Bancuri cu ardeleni
Bancuri cu avocati
Bancuri cu babe
Bancuri cu badea Gheorghe
Bancuri cu betivi
Bancuri cu blonde
Bancuri cu Bula
Bancuri cu calculatoare
Bancuri cu canibali
Bancuri cu ciobani
Bancuri cu diferente
Bancuri cu dinamovisti
Bancuri cu doctori
Bancuri cu evrei
Bancuri cu homosexuali
Bancuri cu ingineri
Bancuri cu Ion si Gheorghe
Bancuri cu Ion si Maria
Bancuri cu judecatori
Bancuri cu leprosi
Bancuri cu marinari
Bancuri cu moldoveni
Bancuri cu mosnegi
Bancuri cu muzicieni
Bancuri cu nebuni
Bancuri cu olteni
Bancuri cu pescari
Bancuri cu politisti
Bancuri cu preoti
Bancuri cu Radio Erevan
Bancuri cu rusi
Bancuri cu scotieni
Bancuri cu Scufita Rosie
Bancuri cu Sir si John
Bancuri cu soacre
Bancuri cu somalezi
Bancuri cu stelisti
Bancuri cu studenti
Bancuri cu tarani
Bancuri cu tigani
Bancuri cu unguri
Bancuri cu vanatori
Bancuri deocheate
Bancuri despre barbati
Bancuri despre femei
Bancuri despre casatorie
Bancuri diverse
Bancuri in desert
Bancuri la farmacie
Bancuri politice
Bancuri romanesti
Bancuri scarboase
Bancuri seci
Culmi
Ghicitori
Jokes
Jurnalul unui bancher
Legile lui Murphy
Maxime
Perle
Stiati ca....
Sex
Umor negru
Fraza zilei
Ilustrate
Calendar
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Cautare

Copyright MyCorp © 2024
Găzduire site gratuită — uCoz